Kedves lélektárs!

Az Újévre és születésnapom alkalmából kívánok magamnak és mindenkinek kitartást a változásokhoz, amik előtt mindannyian állunk, és annak a felismerésnek az örömét, hogy minden "jó" csak a változás, ill. VÁLTOZTATÁS által áramolhat be az életünkbe. Ha mi magunk nem vagyunk elég erősek vagy érettek hogy változtassunk eddigi (külső és belső) élet vitelünkön, az élet fog minket rákényszeríteni, de az a jó hírem van, hogy így is, úgy is a legfőbb cél érdekében történik mindez.

Kívánom azt is, hogy minél többen felismerjétek, hogy a "jól léthez" nem elég csak a fizikai környezetünket és testünket ápolni, regenerálni, tisztán és rendben tartani. Legalább annyira lelki és szellemi lények is vagyunk.

Ezért idén próbáljunk meg több figyelmet szentelni a lelki és szellemi testünk regenerálására, energia ellátására és tisztán tartására is. Ahogy a testnek szüksége van a tiszta vízre kívül és belül, úgy áhítozik a lelkünk is a szeretet, elfogadás, megbocsájtás érzéseire és a szellemünk tiszta üzenetek befogadására és továbbítására.

 Valamint, ahogy testnek alvásra van szüksége, úgy van szüksége a léleknek és a szellemnek is a pihenésre, - egy kis csöndre, két szó vagy gondolat között -  egy-egy ima, vagy meditáció erejéig. De a természetben tett hosszú séta is elhozhatja, ugyanezt a pihentető állapotot, (feltéve, ha a mobilunkat is „kényszer pihenőre” kapcsoljuk :)

A legfőbb kívánságom pedig, hogy felismerjük, hogy születésünkkel együtt egy óriási lehetőséget kaptunk, és egy hatalmas adag élet energiát jó pár évre, ami csak és kizárólag rajtunk múlik, hogy mire fordítunk.

Ha az aggodalom a "régiért" és/vagy a  félelem az "újtól" elveszi minden energiánkat, természetes, hogy nem jut energiánk a "teremtésre" a kreativitásra és annak élvezetére. (Csak egy megmagyarázhatatlan hiányérzetünk lesz, amit semmilyen eszköz, vagy ember nem fog tudni betölteni.)

Tehát vagy arra fordítjuk minden energiánkat és figyelmünket (ami az energia csatornánk irányítása) hogy megoldást találjunk az adott helyzetre, egy új kihívásra, vagy arra, hogy elkerüljünk, elhárintsunk valamit, amit nem is ismerünk. Mert ha hiszitek, ha nem, az ELLENÁLLÁS egy adott élethelyzetre, minden energiánkat felemészt és nem marad energiánk amivel valóságosan tehetnénk valamit, létrehozhatnánk, megszülhetnénk a megoldást.

Végső soron kívánom, hogy sok olyan embert vonzzatok be idén, akik ezen az úton segítenek nektek, egy tudatosabb és épp ezért kiegyensúlyozott, boldog élet megTEREMTÉSÉBEN.

 Így legyen,

 Egres Katinka

 u.i: Az a jó hírem van, hogy mint a víz a folyóban, úgy sodródik minnanyiunk élete egy irányba, egy tudatosabb, boldogabb föld megteremtésének irányába.  Amerre csak járok a világban nap, mint nap tapasztalom, hogyan változnak az emberek, még olyanok is, akikről sosem hittem volna. Természetes, hogy lesznek, akik ellenállnak a sodrásnak (a régi mintákhoz ragaszkodnak), segítsünk nekik, ahol tudunk, mert ők fognak szenvedni a leginkább.

Minden egyensúlyra törekszik. Földünk mindent meg fog tenni, hogy visszanyerje kibillent egyensúlyát. Ennél több dolgunk nekünk sincs, mint saját külső-belső egyensúlyunk visszanyerése. Mert akiben egyensúly van az tud csak egyensúlyt tud teremteni maga körül. A világ amilyennek ma ismerjük, szeretjük, vagy sem, az itt élő emberek kibillent külső-belső egyensúlyát tükrözi vissza. Nem többet és nem kevesebbet. Mert:

"Amint fent, úgy lent, s amint belül, úgy kívül. " (Lao Ce: Tao Te King -  i.e 4. század.)

Végezetül egy mantra útravalóul az idei évre:

Szólítom Szellemem legmagasabb síkját

a Tudatot, ki EGY Velem!

Áradjon le most a Fény és töltsön ki teljesen!

Töltse el minden részem

Minden Létezésben

Bárhol is Vagyok most a Teremtésben!

Ez a magas Tudat, Ki isteni részem

Vezessen most Engem emberként e térben

Így Test - Lélek - Szellem

EGY a Hármasságban

Legyek most Atyámmal harmóniában!

ÍGY legyen!

Így VAN!

(Pusztai Orsolya: Kristálycsakra blogja)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekmelengeto.blog.hu/api/trackback/id/tr473519311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása