Tőlem nem egészen megszokott hangnemben és témában fogok most írni, de úgy érzem nagyon fontos, hogy erről említést tegyek. 

FÉnyes jövő: fénnyel teli... a nyelvalapítóink már tudhattak valamit arról, amiről most írni fogok.

Az egyesülés megtörtént. Az Isteni (kreatív) energia és az emberi tudat egyesülése.

Aki figyel, figyelt eddig, abban most tudatosodhat is. 

Ha mélyen magadba nézel, te is érezheted, hogy a hírekkel ellentétben, ahol másról sem hallani, mint krízisről, egy talán az emberiség történetében eddigi legnagyobb változás előtt állunk. Az az út, amelyen eddig jártunk, lassan már nem járható és ezt érezzük krízisnek.

Attól van mindenki megijedve, hogy nem lehet tovább ész nélkül használni az energiát, és pazarolni végtelenül? Hogy fel kell nőni?

A vak összevisszaság helyett, vagy fals rend helyett egy új, már tudatos rendnek kell beállnia. Ehhez a változáshoz viszont szükségszerű, hogy az eddigi rendszerről bebizonyosodjon mindenki számára, hogy nem  működik. 

Ha nem bizonyosodnánk meg felőle, akkor nyugodtan folytatnánk felelőtlen életünket. Minden színében felelőtlen, mint egy gyermek, aki még nincs tudatában a cselekedeteinek.

Fel kell nőnünk emberek!

Jelenleg az emberiség a "tinédzserkorba" lépett, és erről tudjuk, hogy nem a legkönnyebb időszak, hiszen tele van bizonytalansággal, nem látjuk még pontosan, hogy merre az előre, most minden olyan zavaros kiszámíthatatlan igaz?

Hát éppen ez az, erről szól a "változókor", ahogy a változásban a hernyó bábja még el sem tudja képzelni, mi lesz belőle... csak egyre nő és nő a nyomás a bábban...

De mi már tudjuk, egyesek már tudják. Ha mélyen magadba nézel, talán már benned is fogalmazódik már valami...

Születőben van egy újfajta tudat, a tudat azon szintje ahol az én nem különbözik a te és ők-től, de még az az, azok-tól sem. (Idővel az új nyelvben is felleslegessé válik ezen névmások használata.) Ezen a szinten már nem lesz szükség pénzre például, ezért is várható hogy mai pénzrendszernek a tartóoszlopai meggyengülnek. Az ego időszaka lecseng és elérkezik az esszencia ideje. Mindnyájunk esseznciája  az az Egyetemes Tudat, ami minden létezőben egy és ugyanaz, ami mindnyájunkat éltet. (szó szerint)

Ha erre a tudatra ébredünk, mindenki a magától telhető legjobbat és legtöbbet fogja tenni, de nem azért mert mások elismerésére, vagy bármilyen nemű díjazásra vágyik, hanem mert egyértelmű lesz, hogy amit másoknak teszek, vagy másokért, azt magamért, maganak teszem.

Nem lesz kérdés, hogy fogsz-e földet művelni, hiszen tudod, hogy az életed függ tőle, és attól, amit a föld ad neked.

Nem lesz kérdés, hogy vigyázol-e a környezetedre, hiszen tudod, hogy a léted, egészséged, mind tőle függ, hiszen egy vagy vele. (Te is, én is a természet részei vagyunk.)

Idézet egy régebbi írásból az oldalról:

"Mert te bennem tükröződsz, én benned, és bennünk a világ."

 

 Az már biztosan régóta érzed, hogy ma, itt a világunkban valami régóta nem stimmel...

HA TE IS SZERETNÉL TISZTÁN LÁTNI, ÉRZENI:

Egy -két dolgot azonnal szívből, tapasztalatból javasolhatok:

- Került a TV-dobozt. Vagy ha nagyon nem bírod, hát olyat nézz, amitől több leszel, de főleg a híreket és egyébb szerkesztett (manipuláló)adásrendet kerüld.

Nézz olyan filmeket, amik inspirálnak.

-Figyeld meg milyen hatást, (gondolatokat, érzelmeket, érzést, cselekvési tempót,)  vált ki belőled egy -egy film, színházi előadás, zene, beszélgetés egy barátnak nevezett egyénnel, és egyáltalán bármi, egy plakát, egy hang, egy ital, étel féleség, egy szín...stb.

-Kezd el figyelni, megimerni önmagad, hogy mi történik a bensődben ezen behatások alkalmával. és ennek megfelelően kezd el tudatosan kerülni mind azt ami általad negatívnak érzett hatáshoz vezet, és tudatosan kered azokat, amik pozitív hatást váltanak ki benned.

-Jól akarod magad érezni? Milyen behatások érnek a nap 24 órájában? Bármiféle kontrollt, szűrőt alkalmazol a beáramló információ áradattal szemben?

Ezuttal direkt nem magarázom túl a mondanivalóm, valamit mindenki érteni fog alatta, és mindahányan azt fogjátok gondolni, hogy értitek, tudjátok mire gondolok.

Aztán lehet, hogy ha egy kis idő múlva visszanéztek új értelmet fogtok fellelni a sorok között...

FOLYT KÖV..

 

FÉNYT ÉS SOK-SOK SZERETETET!

 

e-katica

 

Címkék: kreatív jövő ego fejlődés energia emberiség tudat 2012 egyesülés egyetemes

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekmelengeto.blog.hu/api/trackback/id/tr694362399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e-katica · http://www.egreskatinka.hu/ 2012.04.06. 11:05:11

"Gazdag akarsz lenni? Gondolj a rigóra és az ősemberre. Gondolj arra, hogy meztelenül jöttél erre a világra, és meztelenül térsz belőle vissza. Vendég vagy ezen a földön. Csak az a tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel. Gazdag, aki egészséges. Aki erős. Aki nem szorul másra. Aki föl tudja vágni a fáját, meg tudja főzni ételét, meg tudja vetni ágyát és jól alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egyék, legyen ruhája, cipője és egy szobája, amit otthonának érez." (Wass Albert)

garaboncos · http://elrendeltetett.blog.hu 2012.06.03. 23:11:57

A világ csodálatos és 2012 varázslatos.
süti beállítások módosítása